Behandeling

De behandeling vindt plaats in mijn behandelruimte op locatie Herenboerderij de Bunker in Valkenswaard. Met behulp van een vier fasen plan zorg ik voor een volledige en allround behandeling. Elk individu heeft behoefte aan iets anders en doet dit op zijn of haar eigen tempo. Hierdoor is geen behandeling hetzelfde.

1. Intake

We beginnen met een kennismaking. Hierin bespreken we wie je bent en wat je klachten zijn. Tevens word besproken wat je verwachtingen van de behandeling zijn en wat ik voor jou kan betekenen.

2. Behandeling

In de behandelfase wordt er gewerkt aan de zuivering van je energetisch stelsel. Dit gebeurt door middel van healing. Alles wat je energetisch stelsel opgenomen heeft wat niet van jou is wordt weggehaald. Alles wat je van jezelf hebt weggegeven heeft wordt ook teruggehaald. De verbindingen in de hersenen die je lichaam belasten worden verbroken. Daarbij worden ook nieuwe, juiste verbindingen gemaakt. De meridianen worden in balans gebracht door je honderd procent in je lichaam te zetten en zo de knooppunten van de meridianen te laten overlappen. Hierdoor kunnen ook alle chakra’s weer zuiver doorstomen en wordt het zelf genezend vermogen van je lichaam ondersteunt en bevorderd.

3. Welzijn

Om balans te kunnen bewerkstelligen is het belangrijk om te weten waar je klachten zijn begonnen.  We gaan hiervoor op zoek naar de kern en de oorsprong van deze klachten. We gaan dit onderzoeken en bespreken. Je krijgt hierbij veel inzichten in jezelf, je leefwijze en bepaalde omgevingsfactoren. Deze inzichten zijn belangrijk om je in de toekomst te helpen om deze klachten te voorkomen.

4. Balans

In de balansfase bespreken we wat belangrijk is om de balans vast te houden. Door middel van zelfrealisatie wordt je hierin begeleid en voorzien van informatie. Zelfrealisatie is het inzicht krijgen in je eigen potentie vanuit het optimaal functioneren van lichaam en geest. Deze psychische ontwikkeling kan bereikt worden wanneer alle onderdelen van het menselijk lichaam balans ervaren.

Wellicht is er interesse om te ontwikkelen op persoonlijk of spiritueel vlak. Spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei gaan altijd met elkaar gepaard. Hierin kan ik je ondersteunen, ik leer je wat spirituele groei en persoonlijke ontwikkeling is.