Nieuwetijd spiritualiteit

Wat betekent ‘nieuwe tijd spiritualiteit’

Wanneer we gaan kijken naar het begrip ‘nieuwe tijd’ en wat dat betekent, dan heeft het te maken met het verhogen van de trilling. Ieder mens en elk voorwerp is in beweging en heeft een trilling. Ook de aarde heeft een trilling. Onlangs is de trilling van de aarde aanzienlijk verhoogd. De “nieuwe tijd” is gestart vanaf deze verhoogde trilling.

Als de trilling van de aarde omhoog gaat, beïnvloedt dat de mensen op aarde. De trilling van deze mensen wordt dan ook verhoogd. Dit heeft invloed op het energetisch stelsel en de hersenen. Alles in de mens wat te maken heeft met een lagere trilling komt aan de oppervlakte. Bijvoorbeeld: oude emoties, trauma’s, gebeurtenissen en overtuigingen. Deze zijn opgeslagen in je energetisch stelsel uit je verleden of zelfs vorige levens. Van al deze onderwerpen lopen er in de hersenen verbindingen. Als je niets doet met de onderwerpen die aan de oppervlakte komen, kun je vastlopen. De verbindingen in de hersenen gaan door mekaar lopen en je energetisch stelsel en de hersenen raken overbelast.

Alles wat we doen, denken en voelen wordt bepaald door onze hersenactiviteit. Raakt de hersenactiviteit verstoord, dan raakt ook het energetisch stelsel belast. De mens is daardoor volledig uit balans. Iemand die niet in balans is heeft doorgaans veel klachten. Bovendien een verhoogde kans op welvaartziektes.

Om de verbindingen van de hersenen juist met elkaar te verbinden is het belangrijk om honderd procent in je lichaam te leven. Soms is de mens zover uit balans dat deze niet of weinig in zijn of haar lichaam leeft. Dan overlappen de energie en het fysiek lichaam van de mens niet. Zowel in de energie als in het fysiek lichaam bevinden zich meridianen. Meridianen zijn energiestromen in het lichaam die gekoppeld zijn aan organen. In alle meridianen bevinden zich knooppunten. Alleen als de knooppunten overlappen kan er balans bewerkstelligd worden.

Door te leren wat er met je lichaam gebeurd, hoe je jezelf in balans houdt, hoe je in je lichaam blijft en door schoning van het energetisch stelsel kun je herstellen. Je bent daarna weer in staat te handelen vanuit een zuiver en gebalanceerd lichaam. Handelen vanuit een zuiver en gebalanceerd lichaam is nodig om fysieke, emotionele, mentale klachten en welvaartziektes op afstand te houden.

Overal op aarde ontwaken nieuwetijd mensen. Dit zijn personen die een verhoogde trilling dragen. Zij helpen anderen om te werken aan zichzelf, zodat ook zij mee kunnen van de oude naar de nieuwe tijd. Nieuwetijd mensen hebben last van de lage trilling van de aarde en de mensen om hun heen met een lage trilling. Deze hooggevoelige mensen dragen vaak de lasten van anderen en hebben geen idee hoe zij om moeten gaan met hun gevoeligheid. Zij kunnen alles van andere mensen in hun systeem opnemen. In tegenstelling tot de oude tijd spiritualiteit die alles bij de ander laat. Het verschil hierin is dat de nieuwetijd mensen de lasten van de oude tijd dragen.

Voor nieuwetijd mensen is het belangrijk dat zij zich bewust zijn van wat ze doen en wat er met hun lichaam gebeurt. Een juiste begeleiding is daarom erg belangrijk.

Bij een nieuw level van spiritualiteit behoort ook nieuwe informatie. De hersenen en het energetisch stelsel kunnen leren beter te functioneren als ze voorzien worden van de juiste informatie en de juiste behandeling. Door mijn eigen ervaringen en intensieve begeleiding ben ik gespecialiseerd in nieuwetijd spiritualiteit en nieuwetijd psychologie. Dit gebruik ik bij het begeleiden en behandelen van nieuwetijd mensen. Je kunt deze nieuwe informatie onder andere vinden in mijn boeken, tijdens lezingen, in de opleiding en ik gebruik het tijdens mijn behandelingen.